Масляна паста з порошком із червоного столового буряка
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні як в Україні, так і у більшості розвинутих країн популярною
тенденцією стала розробка і впровадження продуктів харчування з
функціональними властивостями. Це і недивно, адже той факт, що стан нашого
здоров'я залежить від способу харчування є загальновизнаним. Одним із шляхів
отримання функціональних харчових продуктів є збагачення продуктів
повсякденного вжитку біологічно активними добавками, які отримані із
натуральної сировини.
To date, both in Ukraine and in most developed countries popular
the trend has been the development and implementation of food
functional properties. This is not surprising, because the fact that the state of our
health depends on how food is generally recognized. One way
obtaining functional food products are dressing
everyday dietary supplements that are derived from
natural raw materials.
Опис
Ключові слова
столовий буряк, бетаїн, масляна паста, red beets, betaine, oil paste, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Масляна паста з порошком із червного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 183.