Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні

Ескіз

Дата

1972

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.

Опис

Ключові слова

опара, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sponge dough, тісто, молочна сироватка, вихід хліба, тесто, молочная сыворотка, выход хлеба, dairy whey, yield of bread

Бібліографічний опис

Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні / В. І. Дробот, І. О. Сисоєв, І. М. Ройтер, Г. П. Висоцький // Харчова промисловість. - 1972. - № 2. - С. 30-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced