Розробка програматора для автоклава з протитиском

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У харчовій промисловості в даний час ще можна зустріти стерилізацію консервів де використовується виключно ручне управління у водяному середовищі. На таких виробництвах персонал піддає продукцію впливу високої температури з витримкою певного періоду часу. При цьому весь контроль за ходом технологічного процесу здійснюється візуально за даними показань термометрів і манометрів. Значний вплив людського чинника не може не позначитися на ході технологічного процессу, що нерідко призводить до неминучого браку продукції і фінансових втрат. Застосування програматорів для керування такими об'єктами сприяє теплозберіганню та покращенню якості готової продукції. In the food industry is currently still be found sterilization cans which uses only manual control in a water environment. Such productions staff exposes the products of the high temperature of certain time lag. The entire monitoring the progress process is performed visually according to the indications of thermometers and manometers. A significant influence of the human factor can not affect the course of technological process, which often leads to the inevitable lack of production and financial losses. The application programmer to manage such objects teplozberihannyu promotes and improves product quality.

Опис

Ключові слова

водне середовище, регулятори, автоклав, autoclave, water regulators, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Клименко, О. М. Розробка програматора для автоклава з протитиском / О. М. Клименко, В. Г. Трегуб // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 248.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced