Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням
пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять
похідні сироватки та сировина рослинного походження.
Processing whey remains relevant direction
associated with the production of composite products, which include
derived serum and raw materials of plant origin.
Опис
Ключові слова
комбіновані продукти, альбумінна маса, молочна сироватка, stacked products, albuminna weight, whey, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Грек, О. В. Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 300.