Дослідження параметрів руху м'ясної сировини в круглих трубопроводах при пневмотранспортуванні
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із можливих варіантів транспортування м'ясопродуктів є використання
трубопровідного транспорту. Цим способом за допомогою насосів транспортуються
фарш, жир, кров тощо. Системи з використанням передувних баків застосовують у
якості між операційного трубопровідного транспорту. Ці ємнісні пристрої
періодичної дії використовують при транспортуванні рідин і шматкових продуктів,
які не можуть перекачуватися насосом. Шматкові продукти транспортують без
додавання води або у суміші з водою (частина води може досягати 50%). Параметри
транспортування сировини залежать від тиску повітря, продуктивності компресора,
довжини і конфігурації траси транспортування. One of the options is to use a meat transport
pipelines. This method using pumps transported
meat, fat, blood and so on. Systems using pereduvnyh tanks used in
quality between operating pipelines. These capacitive devices
batch used in the transportation of liquids and piecewise products
which can not be pumped by the pump. Pieces of the products are transported without
adding water or in a mixture of water (the water can be up to 50%). Settings
transportation of raw materials depend on the air pressure, the performance of the compressor,
length and configuration of the road transport.
Опис
Ключові слова
трубопровід, пневмотранспортування, м'ясна сировина, pipeline, pnevmotransportuvannya, raw meat, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Беседа, С. Д. Дослідження параметрів руху м'ясної сировини в круглих трубопроводах при пневмотранспортуванні / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 412.