Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.

Опис

Ключові слова

екструдати, біологічна цінність, пилок квітковий, фізико-хімічні-властивості, розчинність, набухання, products of extrusion, biological value, flower pollen, physico-chemical properties, solubility, swelling, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced