Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
Опис
Ключові слова
екструдати, біологічна цінність, пилок квітковий, фізико-хімічні-властивості, розчинність, набухання, products of extrusion, biological value, flower pollen, physico-chemical properties, solubility, swelling, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.