Перспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання в харчових і кормових раціонах мікробної біомаси, збагаченої селеном, зумовлено легкозасвоюваністю саме органічних форм селену, зокрема селенометіоніну, який є найсприятливішим для організмів людей і тварин. The use of food and feed rations microbial biomass enriched with selenium, is due lehkozasvoyuvanistyu organic forms of selenium, including selenometioninu which is most favorable to humans and animals.
Опис
Ключові слова
хлібопекарське виробництво, мікробна біомаса, дріжджі, bread making, microbial biomass, yeast, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Антонюк, М. М. Перспективи використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві / М. М. Антонюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 468.