Економічно-організаційна модернізація як фактор постійного розвитку підприємств пивоварної галузі
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сучасних умовах пивна галузь України прогресивно розвивається,позитивно впливає на розвиток національної економіки таформує значну частку ВВП. Водночас на українському ринку пивовари постійно стикаються з труднощами конкуренції.Більшість малих пивзаводів не змогли знайти своє місце на українському ринку і не мають коштів ні для технічного переустаткування, ні для створення власної мережі збуту. Разом із тим дана індустрія є досить прибутковою й привабливою як для вітчизняних виробників, так і для іноземних, які все з більшим азартом продовжують скуповувати українські пивоварні заводи.
Опис
Ключові слова
бізнес, капітал, пивна галузь, сезонність, бизнес, капитал, пивная отрасль, сезонность, business, capital, beer industry, seasonality
Бібліографічний опис
Гмиря, С. І. Економічно-організаційна модернізація як фактор постійного розвитку підприємств пивоварної галузі / С. І. Гмиря // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 766.