Цукрозамінники в дієтичному харчуванні

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Існує цілий ряд причин, з яких люди вимушені обмежувати споживання цукру, що викликає у багатьох певний дискомфорт. Зазначено, що перевищення фізіологічних норм вживання цукру в світі викликало збільшення кількості хворих на цукровий діабет, ожиріння та виникнення інших ендокринних патологій. There are a number of reasons why people are forced to limit the intake of sugar, which causes many discomfort. It is noted that the excess physiological norms of consumption of sugar in the world led to an increase in the number of patients diabetes, obesity and the emergence of other endocrine abnormalities.

Опис

Ключові слова

ендокринні патології, цукор, цукрозамінники, endocrine pathology, sugar, sweeteners, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Сімурова, Н. В. Цукрозамінники в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, А. І. Кушнір // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 522.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced