Використання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництві
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах зростаючої конкуренції та необхідності розширення ринку збиту
товарів українського походження гостро постає питання підвищення якості продукції, у тому числі і хлібопекарського виробництва.
With growing competition and the need for market expansion whipped
products of Ukrainian origin, the question arises to improve the quality
products, including bakery production.
Опис
Ключові слова
хлібопекарське виробництво, поліпшувач тіста, аскорбінова кислота, bakery production, dough improver, ascorbic acid, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Ковальова, С. О. Використання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництві / С. О. Ковальова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 525.