Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Викладено доцільність здійснювати енергетичну рециркуляцію безпосереднім змішуванням повітряних потоків або з використанням теплових насосів.
Presents the feasibility of recycling energy to direct mixing of air flow or by using heat pumps.
Presents the feasibility of recycling energy to direct mixing of air flow or by using heat pumps.
Опис
Ключові слова
солод, malt, аерація, охолодження, температура, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, aeration, cooling, temperature, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, Р. М. Леус, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 8. – С. 55–57.