Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню доцільності застосування нетрадиційної сировини в комбікормовому виробництві (буряку столового, моркви столової, пастернаку, картоплі та виноградних вичавок) та удосконалення технології екструдування зерна ячменю і кукурудзи в суміші з плодово-овочевими добавками. The dissertation is dedicated to the scientific rationale for the use of unconventional raw material in feed compound production (table beet, table carrot, parsnip, potato and grape pomace) and improvement of technology of extruding of barley and corn grain mixed with fruit and vegetable additives.

Опис

Ключові слова

екструдування, плодоовочева сировина, фізичні властивості, технологічні властивості, extrusion, fruit and vegetable raw material, physical properties, technological properties

Бібліографічний опис

Улянич, І. Ф. Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів» / Улянич Іван Федорович ; НУХТ. — К., 2014. — 21 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced