Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню доцільності
застосування нетрадиційної сировини в комбікормовому виробництві (буряку
столового, моркви столової, пастернаку, картоплі та виноградних вичавок) та
удосконалення технології екструдування зерна ячменю і кукурудзи в суміші з
плодово-овочевими добавками.
The dissertation is dedicated to the scientific rationale for the use of
unconventional raw material in feed compound production (table beet, table carrot,
parsnip, potato and grape pomace) and improvement of technology of extruding of
barley and corn grain mixed with fruit and vegetable additives.
Опис
Ключові слова
екструдування, плодоовочева сировина, фізичні властивості, технологічні властивості, extrusion, fruit and vegetable raw material, physical properties, technological properties
Бібліографічний опис
Улянич, І. Ф. Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів» / Улянич Іван Федорович ; НУХТ. — К., 2014. — 21 с.