Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У теперішній час, на світовому ринку, можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку.
Currently, the world market, can be traced the existence of various concepts of the restaurant business, which creates a healthy competitive environment, which will help increase the quality of the offered products and services, study and satisfy consumer tastes and, consequently, increase profits.
Опис
Ключові слова
ресторанний бізнес, restaurant business, споживач, consumer, розвиток, development, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Шевела, Я. Лізингові операції для відтворення основних виробничих засобів підприємств АПК / Яна Шевела, Дарія Басюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 567-568.