Залежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушіння
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму груші, наведено графіки змін.
Опис
Ключові слова
сушіння, кінетика, груша, вологовміст, цукри, сушка, кинетика, груши, влагосодержание, сахар, drying, kinetics, pears, moisture content, sugars, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Залежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушіння / В. В. Шутюк, О. О. Шевчук, О. С. Бессараб, В. П. Василів / SWorld : сборник научных трудов. – Иваново : МАРКОВА АД, 2014 – В. 3 (36), T. 1. – С. 18-21.