Application of poultry secondary processed products on the example bile

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Recently the meat industry has made a significant progress in the development of science, technology improvement, technology, production and scientific organization of labor.

Опис

Бібліографічний опис

Bondar, S. Application of poultry secondary processed products on the example bile / Svitlana Bondar // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 342-343.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в