Інноваційні підходи до створення нових хлібних виробів для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зважаючи на постійну динаміку розвитку сучасного суспільства, його потреб та вимог, виникає необхідність удосконалення традиційних технологій виготовлення харчових продуктів. Так, спостерігається рух до об'єднання галузей, наприклад на базі ресторанного господарства розвиваються міні-технології харчових виробництв. Але ця тенденція вимагає певних корективів у технологічному процесі. Традиційні технології є економічно затратними, довготривалими та вимагають значної виробничої площі та кількості устаткування. Тому при розробці прискореної технології необхідно враховувати оптимізацію технологічного процесу зі зменшенням собівартості, скороченням часу та кількості необхідного устаткування. Given the ongoing dynamics of modern society and its needs requirements, there is a need to improve the traditional manufacturing techniques of food. Yes, there is a movement to unite industries such as restaurants based mini developing technology of food production. But this trend requires some adjustments in the process. Traditional technologies are cost effective, long lasting and require significant production area and number of equipment. Therefore, the development of accelerated technology necessary to consider the optimization of the process with a reduction in cost reduction of the duration and amount of required equipment.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, динаміка розвитку, хлібні вироби, restaurant management, development dynamics, bread and bakery products, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Зуйко, В. І. Інноваційні підходи до створення нових хлібних виробів для закладів ресторанного господарства / В. І. Зуйко, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 620.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced