Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто особливості формування та структурування промислової переробки овочів та фруктів, визначена оптимальна та сучасна територіальна структура розміщення плодово- овочеконсервних виробництв, проаналізована видова структура виробництва консервів з плодів та овочів, показані негативні тенденції в їх зміні. In the article the features of the formation and structuring of structure of production of canned fruit sand vegetables, show négative trend sin their change industrial processing of fruit sand vegetables and optimal territorial structure and modem accommodationtinned vegetables and fruits industries analyzed species.

Опис

Ключові слова

овочі, видова структура, фрукти, переробка, можливості інвестування, територіальна структура, fruit, species structure, vegetable processing, investment opportunities, territorial structure, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Жужукіна, Н. І. Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів / Н. І. Жужукіна // Продовольчі ресурси. – К. : Інститут аграрної політики, 2014. - С. 21-30.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced