Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.
Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits.

Опис

Ключові слова

бісквітний напівфабрикат, камеді, ціноутворення, стабільність піни, properties of biscuits, gum, pricing, foam stability, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Самоленко І. П. Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. - Вип. 40. - Т. 1. - С. 164-166.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced