Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.
Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits.
Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits.
Опис
Ключові слова
бісквітний напівфабрикат, камеді, ціноутворення, стабільність піни, properties of biscuits, gum, pricing, foam stability, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Самоленко І. П. Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. - Вип. 40. - Т. 1. - С. 164-166.