Использование фильтрат барды в технологии спирта

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Annalysis of the domestic ackohol industry show that the primary task, which needs to be addressed today is the low return on plants and environmental problem. Solving problems relate to environmental protection, cost of natural resources lies in the ecological improvement of production, which includes energy efficiency in the process, reducing the mash of waste is achieved by creating and implementing waste technologies.

Опис

Ключові слова

ферментный препарат, enzyme preparation, замес, batch, зрелая бражка, fermented wash, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Использование фильтрат барды в технологии спирта / Т. Е. Мудрак, Р. Г. Кириленко, Я. А. Боярчук, С. С. Ковальчук // Хранителна наука, техника и технологии – 2013 : научна конференція с международно участие, Научни трудове, 18-19 октомври 2013. - Пловдив: Академично издателство на УХТ, 2013. - Т. LX. – С. 777-780.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced