Использование фильтрат барды в технологии спирта
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Annalysis of the domestic ackohol industry show that the primary task, which needs to be addressed today is the low return on plants and environmental problem. Solving problems relate to environmental protection, cost of natural resources lies in the ecological improvement of production, which includes energy efficiency in the process, reducing the mash of waste is achieved by creating and implementing waste technologies.
Опис
Ключові слова
ферментный препарат, enzyme preparation, замес, batch, зрелая бражка, fermented wash, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Использование фильтрат барды в технологии спирта / Т. Е. Мудрак, Р. Г. Кириленко, Я. А. Боярчук, С. С. Ковальчук // Хранителна наука, техника и технологии – 2013 : научна конференція с международно участие, Научни трудове, 18-19 октомври 2013. - Пловдив: Академично издателство на УХТ, 2013. - Т. LX. – С. 777-780.