Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В умовах мінливого попиту на виконання того чи іншого виду перевезень виникає проблема адаптації структури рухомого складу автотранспортного відділу до зовнішніх динамічних умов. In a changing demand for any given type of traffic is a problem of adaptation of the structure of the rolling stock motor department to external dynamic conditions.

Опис

Ключові слова

харчові підприємства, перевезення, автотранспорт, transportation, vehicles, food company, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Горлова, Т. М. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємства / Т. М. Горлова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 735-736.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced