Екологічні ризики при виробництві цукру
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бурякоцукрове виробництво негативно впливає на навколишнє природне середовище. Це проявляється, перш за все, в забрудненні підземних вод в місцях розташування очисних споруд (поля фільтрації, біологічні ставки) та в місцях
складування відходів виробництва; у виснаженні водних джерел та деградації рибних ресурсів.
Опис
Ключові слова
виробництво цукру, транспортерно-мийна вода, екологічний ризик, производство сахара, экологический риск, транспортерно-моечная вода, sugar, conveyor washing water, environmental risk, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Салавор, О. М. Екологічні ризики при виробництві цукру / О. М. Салавор, О. В. Ничик, О. В. Тогачинська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 702.