Проблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням України
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для забезпечення продовольчої безпеки країни велике значення має
формування раціональної структури споживання продуктів харчування, при якому
необхідно враховувати добову калорійність харчового раціону, його
збалансованість за вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, макро- та
мікроелементів. To ensure food security is of great importance
forming a rational structure of food consumption, where it is necessary to consider daily caloric diet, it
balanced for protein, fat, carbohydrates, vitamins, and macro-
micronutrients.
Опис
Ключові слова
населення, продовольча безпека, продукти харчування, population, food security, food, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Бойко, І. А. Проблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням України / І. А. Бойко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 675.