Застосування методів біоіндикації для оцінки екологічних ризиків діяльності харчових підприємств
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У зв'язку з глибокою трансформацією природного середовища, що активізується під дією антропогенного впливу, загострюються та стають актуальними проблеми збереження екосистеми і біосфери в цілому. Вплив на екосистеми з кожним роком стає більш інтенсивним, тому необхідність контролю
за антропогенними чинниками набуває актуального значення.
Опис
Ключові слова
екологічні ризики, харчові підприємства, біоіндикація, экологические риски, биоиндикация, пищевые предприятия, environmental risks, food enterprises, bioindication, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Застосування методів біоіндикації для оцінки екологічних ризиків діяльності харчових підприємств / О. В. Ничик, О. М. Салавор, Л. Ф. Степанець, О. В. Тогачинська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 709.