Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.

Опис

Ключові слова

зерно, екструзія, ячмінь, овочі, морква, буряк, экструзия, ячмень, овощи, морковь, свекла, grain, extrusion, barley, vegetables, carrot, beet, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. Ф. Улянич // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського національного техн. ун-ту сільського госп. ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014. – Вип. 152. – С. 292–296.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced