Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.
Опис
Ключові слова
зерно, екструзія, ячмінь, овочі, морква, буряк, экструзия, ячмень, овощи, морковь, свекла, grain, extrusion, barley, vegetables, carrot, beet, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. Ф. Улянич // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського національного техн. ун-ту сільського госп. ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014. – Вип. 152. – С. 292–296.