Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі досліджено вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві.
Here we study the іnfluence of technological factors and shelf life of the degree of preservation of β-carotene in Shortbread.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Задорожня, О. С. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2014. – № 152. – С. 297-301.