Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Питання удосконалення системи управління якістю продукції, безпосередньо пов’язані із проблемою необхідності пропозицій напрямків, які б впливали на покращення функціонування системи якості, відчого в свою чергу і залежить висока якість виробленої продукції.
Дослідження діяльності підприємств хлібопекарської галузі, показали, що основними та першочерговими напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення складової контролю внаслідок алгоритму проведення статистичного приймального контролю за альтернативною ознакою, з метою усунення причин виробництва неякісної продукції.
The improvement of product quality management directly related to the problem areas need proposals that would affect the improvement of the system of quality, exclusion and , in turn, depends on high quality products .
The research activities of enterprises baking industry , showed that the main priority areas and improve the system of quality control is improving due to component control algorithm of statistical control for receiving alternative grounds, to eliminate causes the production of defective products.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, ефективність, підприємство, система управління якістю, контроль, competitiveness, efficiency, enterprise, quality management system, control, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Продовольчі ресурси: зб. наук, праць. - К. : ННЦ "ІАЕ", 2014. - № 3. - C. 145-149.