Приготування світлого пива з корицею

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено оптимальну дозу кориці для приготування пива – 2 г/дм3 і краще її задавати в сусло після першої доби головного бродіння. Використання кориці збільшує вміст алкоголю і покращує смакові і ароматичні показники готового пива. The optimal amount of cinnamon for cooking light beer 2 g/dm3, it is better to make the wort after the first day of fermentation. The use of cinnamon enhances the taste and aromas in the finished beer.

Опис

Ключові слова

пиво, сусло, кориця, beer, cinnamon, wort, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Приготування світлого пива з корицею / В. М. Кошова, В. С. Яжло // Суспільство знань : збірник наукових доповідей. – Лодзь, 2014. – Ч. 7. – C. 15-19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced