Приготування світлого пива з корицею
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено оптимальну дозу кориці для приготування пива – 2 г/дм3 і краще її задавати в сусло після першої доби головного бродіння. Використання кориці збільшує вміст алкоголю і покращує смакові і ароматичні показники готового пива.
The optimal amount of cinnamon for cooking light beer 2 g/dm3, it is better to make the wort after the first day of fermentation. The use of cinnamon enhances the taste and aromas in the finished beer.
Опис
Ключові слова
пиво, сусло, кориця, beer, cinnamon, wort, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Приготування світлого пива з корицею / В. М. Кошова, В. С. Яжло // Суспільство знань : збірник наукових доповідей. – Лодзь, 2014. – Ч. 7. – C. 15-19.