Інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена інноваційним підходам до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність та зміст теоретичних засад інноваційного енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості, розвинуто понятійно-категоріальний апарат теорії енергозабезпечення, обґрунтовано теоретичні основи інноваційного енергозабезпечення діяльності підприємств та фактори впливу на формування потреби у енергоресурсах. The thesis is dedicated to the innovative approaches to food industry enterprises’ energy providing. In the given thesis the essence and the content of theoretical principles of innovative energy providing of food industry enterprises are revealed, the concept and categorical apparatus of the energy providing theory is developed, the theoretical basis of innovative energy providing of enterprises’ activity and the factors that make an influence to the energy needs formation are grounded.

Опис

Ключові слова

підприємство, енергозабезпечення, енергетичний резерв, паливно-енергетичні ресурси, логістичний підхід, проектний підхід, енергоощадність, енергозбереження, enterprise, energy providing, energy reserve, fuel and energy resources, logistic approach, project approach, energy parsimony, energy saving, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Струнін, В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Струнін Віктор Володимирович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced