We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У статті представлено результати досліджень амінокислотного складу ярої пшениці та її зміни при солодорощенні. Науково обґрунтовано доцільність використання розробленої технології для пророщування зерна ярої пшениці й отримання на гі основі солоду з підвищеним вмістом біологічно активних речовин.

Description

Citation

Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, B. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 175–179.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By