Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень амінокислотного складу ярої пшениці та її зміни при солодорощенні. Науково обґрунтовано доцільність використання розробленої технології для пророщування зерна ярої пшениці й отримання на гі основі солоду з підвищеним вмістом біологічно активних речовин.

Опис

Ключові слова

яра пшениця, солодорощення, амінокислоти вільні, амінокислоти незамінні, spring wheat, malting, free amino acids, essential amino acids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, B. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 175–179.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced