Modeling composition of the mixed oils by blending

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

In order to enrichment food ration essential fatty acids of the population investigated blending of vegetable oils which give a balanced composition of polyunsaturated fatty acids, and conventional flavor characteristics

Опис

Ключові слова

blending, acid, oil, fat, жир, кислота, масло, змішування, жир, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Zholdosh, M. Modeling composition of the mixed oils by blending / M. Zholdosh, E. Shemanska, I. Radzievska // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 22-28.

Зібрання