Modeling composition of the mixed oils by blending

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In order to enrichment food ration essential fatty acids of the population investigated blending of vegetable oils which give a balanced composition of polyunsaturated fatty acids, and conventional flavor characteristics

Опис

Ключові слова

blending, acid, oil, fat, жир, кислота, масло, змішування, жир, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Zholdosh, M. Modeling composition of the mixed oils by blending / M. Zholdosh, E. Shemanska, I. Radzievska // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 22-28.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced