Технологічні аспекти виробництва сушеного м'яса
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розроблено технологію сушеного м'яса із заданими органолептичними і функціонально-технологічними властивостями, яке призначене для
виробництва страв і кулінарних виробів закладів ресторанного господарства
й харчової промисловості.
In this article the technology of dried meat with specified functional, organoleptic and technological properties, which is
intended for the production of food and their products
establishments restaurant and food industries.
Main stage production of dried meat is the new way of
drying a mixed heat supplying. The advantage of this
method of drying, unlike other common ways is to create a
special environment interaction dry material by drying agent —
air, reducing energy consumption and duration of the
process, ensuring the high quality of the final product for the
nutritional value, not inferior freeze-dried foods.
Опис
Ключові слова
сушене м 'ясо, сушіння, технологія, властивості, dried meat, drying technology, properties, production, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Технологічні аспекти виробництва сушеного м'яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2013. - № 53. – С. 21-27.