Актуальні питання споживання м'яса населенням України
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено стан споживання м 'ясопродуктів на душу населення, проблеми та
напрямки розвитку тваринництва, висвітлена роль держави у регулюванні
процесів, що відбуваються в галузі.
Meat consumption per capita is defined in this article, aswell as challenges and directions of livestock development.
The role of government in regulation of the industry processes is highlighted.
Опис
Ключові слова
виробництво, м'ясо, м'ясопродукти, споживання, production, meat, meat products, consumer goods
Бібліографічний опис
Шпиг, Ю. М. Актуальні питання споживання м'яса населенням України / Ю. М. Шпиг // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2013. - № 51. – С. 141-147.