Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається сучасний стан і проблеми галузі бурякосіяння України.
На основі проведеного аналізу, пропонується обґрунтування розміру посівних
площ цукрового буряка проводити з урахуванням рівня концентрації й спеціалізації
бурякосійних господарств, на основі застосування моделі оптимізації площі
посівів цукрового буряка у сировинних зонах цукрових заводів.
The modern state and problems of industry of svekloseyaniya
of Ukraine is examined in the article. On the basis
of the conducted analysis, the ground of size of sowing areas
of sugar beet is offered to conduct concentrations and
specializations of economies taking into account a level, on
the basis of the use of algorithm of optimization of area of
sowing of sugar beet in the raw material areas of sugarhouses.
Опис
Ключові слова
цукробуряковий підкомплекс, бурякосіяння, сировинна, sugar-beet subcomplex, sowing of sugar beet, raw material area, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Ємцев, В. І. Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності / В. І. Ємцев // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2013. - № 52. – С. 204-210.