Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
До найважливіших чинників які визначають успішність функціонування та популярність закладів ресторанного господарства серед населення відноситься якість готової продукції, яку вони реалізують. Основними показниками якості для споживачів є органолептична оцінка та безпечність готових виробів. Найбільший вплив на якість готових жарених виробів із м’яса мають якість вихідної сировини та умови і спосіб теплового оброблення. The most important factors that determine the success and popularity of functioning institutions restaurants in the population include quality of products they sell. Key indicators of quality for consumers is organoleptic evaluation and safety of the finished products. The greatest impact on the quality of the finished products from meat fried with quality feedstock and conditions and heat treatment method.
Опис
Ключові слова
якість, споживачі, ресторанне господарство, quality, consumers, restaurant management, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Скрипник, В. О. Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, І. Г. Бабанов // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 23-25.