Термокамери з формуванням напряму потоку робочого середовища

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним з ефективних напрямків підвищення науково-технічного рівня харчових виробництв є технічне переозброєння виробництва, що існує, на основі комплексних наукових та інженерних досліджень, інтенсивних методів оброблення сировини та широке впровадження найбільш ефективних із них у промисловість. Вивчення конструкцій і досвіду експлуатації промислових термокамер, а також режимів теплової обробки ковбас показало, що конструкційні рішення термокамер мають ряд недоліків. One of the most effective ways to increase scientific and technical level of food production is retooling of production that exists on the basis of complex scientific and engineering research, intensive methods of processing raw widespread adoption of the most effective of them in promyslovist.Vyvchennya design and operating experience of industrial heat chamber, and and heat treatment regimes sausages showed that structural solution heat chambers have several disadvantages.

Опис

Ключові слова

термокамери, циркуляційні потоки, м'ясопродукти, thermo, circulating flows, meat, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Термокамери з формуванням напряму потоку робочого середовища / І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 81-82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced