Special products using non traditional raw material

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Traditionally, in our country, meat products are made from beef, pork and poultry. However, from the point of view of the science of food, these types of raw meat is largely inferior to the meat of wild animals, which has always been a healthy and nutritious food, as wild animals eat only natural forage. Moreover, they live far away from industrial areas, have active mode of life, which positively affects the consistency of meat, it is quite dense and contains of a small amount of fat.

Опис

Ключові слова

alternative raw, animal feed, meat products, нетрадиційна сировина, корм для тварин, м'ясні вироби, нетрадиционная сырье, корм для животных, мясные изделия, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Ivanova, T. Special products using nontraditional raw material / T. Ivanova, L. Peshuk // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 79-80.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced