Коріандр як біологічно цінна рослинна сировина
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Національний університет харчових технологій
із напрямків розвитку сучасної харчової промисловості є різноманітних кетчупів, соусів, майонезів, які надають традиційним стравам унікального смаку. На сьогодні актуальним є розширення асортименту цих продуктів внесенням до їх рецептури спецій та прянощів із рослинної сировини, які сприяють покращенню роботи залоз внутрішньої секреції організму людини.
National University of Food Technologies
of the areas of the modern food industry is different ketchups, sauces, mayonnaise, providing unique taste traditional dishes. In the immediate task is to expand the range of products making their recipe of spices from plant materials that enhance the endocrine glands of the human body.
Опис
Ключові слова
рослинна сировина, харчова промисловість, біологічна цінність, plant material, food industry, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Гулевата, М. А. Коріандр як біологічно цінна рослинна сировина / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 89-90.