Удосконалення технології оздоблювального напівфабрикату

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений в усьому світі. Багато людей, особливо жінки та діти, страждають від його негативних наслідків для здоров’я. Зокрема, дефіцит йоду вважається однією з основних причин порушення інтелектуального розвитку у жінок та дітей шкільного віку. Micronutrient deficiency is widespread throughout the world. Many people, especially women and children suffering from its negative health effects. In particular, iodine deficiency is considered one of the main reasons for violation of intellectual development in women and school children.

Опис

Ключові слова

напівфабрикат, технології, мікронутрієнт, semi-finished, technology, micronutrients, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Оберемок, О. І. Удосконалення технології оздоблювального напівфабрикату / О. І. Оберемок, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 122-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced