Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україн
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У теперішній час на світовому ринку можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку.
Currently, the global market can be traced existence of various concepts of the restaurant business, creating a healthy competitive environment that improves the quality of the offered products and services, study and meet consumer tastes, and as a result, increase profits.
Опис
Ключові слова
концепції, ресторанний бізнес, інноваційні напрями, concept, restaurant business, innovative directions
Бібліографічний опис
Шевела, Я. С. Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україн / Я. С. Шевела // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 131-133.