Стресостійкість персоналу в готельно-ресторанному бізнесі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розвиток туристичного бізнесу туризму як виду відпочинку набуває все більш інтенсивного розвитку. Як наслідок - розвиток інфраструктури туризму (зокрема, ресторанного та готельного бізнесу) та значне збільшення потоків туристів в нашій країні. The development of tourism business tourism as a form of recreation is becoming more intensive development. As a consequence - the development of tourism infrastructure (such as restaurant and hotel business) and a significant increase of tourists in the country.

Опис

Ключові слова

стресостійкість, готельно-ресторанний бізнес, туристичний бізнес, stress, hotel and restaurant business, tourism business, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Сірик, А. О. Стресостійкість персоналу в готельно-ресторанному бізнесі / А. О. Сірик, В. А. Лиховоз, Ю. А. Семененко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 242-244.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced