Наукові підходи до визначення поняття «якість»

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено наукові підходи вітчизняних та зарубіжних вчених щодо формування сутності поняття «якість продукції», а також викладено авторське визначення даного поняття на основі законодавчої бази України та міжнародних стандартів; розглянуто визначення поняття якості і безпеки продукції. В роботі розглянуто еволюцію поглядів на якість та визначено сприйняття якості споживачами продукції. Science research approaches of domestic and foreign scholars on the formation essence of the concept of "quality products" and described the author definition of the concept based on the legal framework of Ukraine and international standards; considered the definition of quality and safety. We consider the evolution of views on the quality and perception of quality defined by consumers.

Опис

Ключові слова

якість, якість продукції, підприємство, quality, product quality, enterprise, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Осадчук, О. П. Наукові підходи до визначення поняття «якість» / О. П. Осадчук // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 43. – С. 155-159.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced