Аналіз фінансового забезпечення інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості та його вплив на інноваційну активність підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті проаналізовано фінансове забезпечення інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, в цілому та в розрізі окремих галузей за різними джерелами фінансування та визначено їх вплив на здійснення та розвиток інноваційних процесів в харчовій промисловості.
The article analyzes the financial support of innovation activities of food industry in total and by individual branches for different funding sources and determined their impact on development and innovation processes in the food industry.

Опис

Ключові слова

інноваційна діяльність, інновації, інноваційні процеси, фінансування, innovation, innovation processes, financing, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Левченко, Ю. Г. Аналіз фінансового забезпечення інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості та його вплив на інноваційну активність підприємств / Ю. Г. Левченко // Агроінком. – 2008. – № 11. – С. 32–37.

Зібрання