Influence ratio of water and oil phases of emulsions with starch on viscosity, density, particle size and muddy turbidity of system

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

For the study were prepared 5 samples of food emulsions with varying amounts of oil phase and a constant amount of stabilizer (starch) and 5 samples of food emulsions using different amounts of starch at a constant amount of oil phase.

Опис

Ключові слова

starch, emulsions, turbidity, viscosity, density, particle size, крохмаль, емульсії, каламутність, в'язкість, щільність, розмір часток, крахмал, эмульсии, мутность, вязкость, плотность, размер частиц, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Lugovska, O. Influence ratio of water and oil phases of emulsions with starch on viscosity, density, particle size and muddy turbidity of system / O. Lugovska, V. Sidor // Ukrainian Journal of Food Science. – 2014. – Vol. 2, Issue 2. – P. 229-235.

Зібрання