Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена науковому обґрунтуванню технології електрогідравлічного оброблення сироватки молочної у виробництві сироваткових напоїв, що забезпечує технологічність переробки нативної сироватки з-під сиру кисломолочного та формування нових споживчих характеристик напоїв на її основі. Застосування електрогідравлічного оброблення забезпечує покращення якості: підвищення дисперсності, стійкості, біологічної цінності готових продуктів, а також покращення органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних характеристик, досліджено вплив електрогідравлічного оброблення на молочну сироватку. The dissertation is devoted to the scientific substantiation of technology for electrohydraulic processing of milk whey in production of whey-based beverages that secure processability of whole whey after lactic cheese and formation of new consumer properties of the whey-based beverages.

Опис

Ключові слова

технологія, напої із сироватки молочної, сироватка молочна, електрогідравлічне оброблення, electrohydraulic processing, milk whey based beverages, milk whey, technology, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Чернюшок, О. А. Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами : автореф. дис. ... канд. тех. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Чернюшок Ольга Анатоліївна ; НУХТ. – К., 2015. – 25 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced