Спосіб виробництва альбумінної маси із підсирної сироватки (Патент на корисну модель № 83993)
No Thumbnail Available
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спосіб виробництва альбумінної маси, яка передбачає приймання молочної сироватки, охолодження, резервування, підігрів, внесення кислої сироватки, теплову обробку суміші, охолодження, самопресування згустку, фасування, зберігання, причому перед тепловою обробкою в молочну сироватку вноситься харчова добавка "Колаген pro 4402", в кількості 0,40…0,49 % до маси сировини, причому попередньо добавку розчиняють у частині сироватки при співвідношенні добавка:сироватка 1:12-1:13, перемішують і підігрівають до температури (60…65)°С.
Method of manufacturing albuminnoyi mass, which implies acceptance whey, cooling, redundancy, heating, making sour whey, cooked mixture cool samopresuvannya bunch, packaging, storage, and before heat treatment in whey brought food additive "Collagen pro 4402" in an amount of 0.40...0.49% by weight of raw and pre-additive dissolved in serum at a ratio of additive:serum 1:12-1:13, mixed and heated to a temperature (60 ... 65) ° C.
Description
Citation
Пат. № 83993 Україна; МПК А 23 С 21/00. Спосіб виробництва альбумінної маси із підсирної сироватки / Грек О. В., Тимчук А. В., Хижняк Н. О., Кушнір Т. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2013 03617 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19.