Особливості формування СПА-харчування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Надано рекомендації щодо споживання корисних продуктів, необхідних в раціоні людини, а також щодо складання СПА-меню. Recommendations for products required in the human diet, as well assembly spa menu

Опис

Ключові слова

СПА-харчування, SPA-nutrition, раціон, diet, здоров’я, health, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Андрущенко, Д. В. Особливості формування СПА-харчування / Д. В. Андрущенко, С. М. Пересічна // Сборник научных трудов SWorld. − 2014. − Т. 27, № 4 (37). − С. 63-67.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced