Особливості формування СПА-харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Надано рекомендації щодо споживання корисних продуктів, необхідних в раціоні людини, а також щодо складання СПА-меню. Recommendations for products required in the human diet, as well assembly spa menu

Опис

Бібліографічний опис

Андрущенко, Д. В. Особливості формування СПА-харчування / Д. В. Андрущенко, С. М. Пересічна // Сборник научных трудов SWorld. − 2014. − Т. 27, № 4 (37). − С. 63-67.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в