Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів шляхом використання опитувальника SF-36, що дозволило визначити якість життя студентів та своєчасно провести його корекцію.
The studied the influence of diet on the students’ health by using the Short Form-36 questionnaire, which are allowed students to realize the quality of life and change it in time.
Опис
Ключові слова
раціон харчування, diet, студенти, students, якість життя, quality of life, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічна, С. М. Скринінгова оцінка впливу харчування на здоров’я студентів / С. М. Пересічна // Сборник научных трудов SWorld. − 2014. − Т. 7, № 4 (37). − С. 19-25.