Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту.
Sunflower, meat products, meat and vegetable product
The use of kernel sunflower seed as vegetable proteins in the production of meat-vegetable product
Опис
Ключові слова
ядро насіння соняшника, ядро семени подсолнечника, sunflower, м’ясні вироби, meat products, м'ясо-рослинний продукт, meat and vegetable product, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, А. В. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника / А. В. Ковтун, О. А. Коваль, О. С. Галінська // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2014. – № 152. – С. 334-340.