Експертиза якості сирів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ООО "Компания Биопром"

Анотація

Розглянуто питання щодо експертизи якості сиру, порядок її проведення.

Опис

Ключові слова

експертиза, сир, якість, экспертиза, сыр, качество, expertise, cheese, quality

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Експертиза якості сирів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2014. – № 10 (118). – С. 26-27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced