Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведені дані про розширення білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою, оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих сумішей для м’ясних і м’ясомістких продуктів.
This article provides information about the extension of protein compositions for forcemeat systems with high temperature treatment, the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined mixtures for meat and m ASALA products.
Опис
Ключові слова
м’ясні продукти, білкові композиції, сушіння, сушка, meat products, protein composition, drying, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою / Р. А. Коломієць, Р. С. Тарадай, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Проблеми та перспективи харчових технологій і екобезпеки продукції : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 14–15 травня. – Львів, 2015. – С. 30–32.