Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведені дані про розширення білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою, оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих сумішей для м’ясних і м’ясомістких продуктів. This article provides information about the extension of protein compositions for forcemeat systems with high temperature treatment, the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined mixtures for meat and m ASALA products.

Опис

Ключові слова

м’ясні продукти, білкові композиції, сушіння, сушка, meat products, protein composition, drying, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Розширення асортименту білкових композицій для фаршевих систем з високотемпературною обробкою / Р. А. Коломієць, Р. С. Тарадай, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Проблеми та перспективи харчових технологій і екобезпеки продукції : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 14–15 травня. – Львів, 2015. – С. 30–32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced